مدیریت زمان
اصول مدیریت زمان و تکنیک های صرفه جویی در وقت
دسامبر 28, 2019
مهارت خودآگاهی
مهارت خودآگاهی و اهمیت آن در زندگی انسان
ژانویه 16, 2020

بیزینس کوچینگ و ایجاد تحول در کسب و کار

بیزینس کوچینگ

بیزینس کوچینگ به چه معناست؟

بیزینس کوچینگ به معنای نوعی مربی گری در زمینه بیزینس و کسب و کار است که در آن یک کوچ یا مربی ماهر و کارآزموده، به صاحبان کسب و کارهای نوپا و کسانی که نیاز به تغییر و تحولات اساسی در کسب و کار خود دارند، آموزش هایی را ارائه می دهد.

در واقع بیزینس کوچینگ به رشد مهارت های مختلف در زمینه کسب و کار مخصوصتان به شما کمک می کند و در رونق بیزینس و فروش بیشتر تاثیرگذار خواهد بود.

فرقی ندارد که شما صاحب یک عطرفروشی کوچک در زیرزمین یک پاساژ باشید و یا مدیریت یک شرکت بزرگ خودروسازی را بر عهده داشته باشید. در هر صورت، بیزینس کوچینگ مزایا و قابلیت هایی برای کسب و کارتان خواهد داشت که قطعا به نفع شما خواهد بود.

بیزینس کوچینگ

قدم اول

اولین قدم در بیزینس کوچینگ با هر چیزی که با برند شما مرتبط است برداشته می شود. بیزینس کوچینگ، از بازار هدف و مشتریان بالقوه شما تا تمام چالش هایی که پیش رویتان قرار دارند را در نظر می گیرد و در راه پیشرفت کسب و کار، گام به گام شما را همراهی می کند.

هنگامی که تمامی جنبه های ریز و درشت کسب و کارتان برای بیزینس کوچ آشکار شد، قدم بعدی بررسی اهداف و چشم انداز شما از کسب و کارتان خواهد بود.

 بدین ترتیب، در طول فرآیند بیزینس کوچینگ، مربی به صاحب کسب و کار کمک می کند تا به درک واضحی از وضعیت موجود، جایگاه برند و خصوصیات مشتریان و رقبای خود برسد و با توجه به این توضیحات، مسیر رسیدن به هدف مورد نظر و موانع و امکانات موجود را به درستی دریابد.

تصورات نادرست در مورد بیزینس کوچینگ

مقیاس کسب و کار

شایع ترین تصور اشتباهی که درباره بیزینس کوچینگ وجود دارد این است که عده زیادی می پندارند که این فرآیند تنها مخصوص کسب و کارهای بزرگ و شرکت ها و سازمان های عریض و طویل است.

همان گونه که پیشتر اشاره کردیم، تمامی کسب و کارهای کوچک و بزرگ از حجره های زیرزمینی در بازارهای محلی گرفته تا کمپانی های بسیار بزرگ جهانی، همگی به بیزینس کوچینگ نیاز دارند.

فراموش نکنید که همین کمپانی های بزرگ، در آغاز فعالیت خود از همین مغازه ها و کارگاه های کوچک و اجاره ای شروع کرده اند و امروزه به کارخانه های بزرگ و مطرح دنیا تبدیل شده اند.

رفع مشکلات کسب و کار

بسیاری از صاحبان کسب و کارها بر این باورند که تنها زمانی باید برای کمک گرفتن از بیزینس کوچینگ اقدام کنند که کسب و کار آنها دچار مشکل شده باشد و احساس کنند که مشتریان آنها در حال کاهش هستند.

این در صورتی است که حل مشکلات پیچیده، تنها یکی از هزاران قابلیت های بیزینس کوچینگ می باشد و این فرآیند مزیت های بیشمار دیگری برای انواع کسب و کارها خواهد داشت که صاحبان آنها حتی تصور آن را هم نمی کنند.

بیزینس کوچینگ

تفاوت بیزینس کوچینگ و مشاوره

در تعداد زیادی از جلسات گفت و گو با صاحبان کسب و کار، این جملات از طرف آنها شنیده می شود که می گویند هدف آنها پیدا کردن راهی برای حل مشکلات اساسی است و نیازی به مشاوره ندارند.

لازم است بدانید که بیزینس کوچینگ به هیچ وجه به معنای مشاوره کسب و کار نیست. در واقع بیزینس کوچ یا مربی شرایطی را برای یادگیری صحیح و افزایش اطلاعات عمیق در حوزه کسب و کار مربوط به افراد فراهم می آورد.

به یاد داشته باشید که در فرآیند بیزینس کوچینگ، شما مهارت ها و دانش مورد نیاز خود را کسب می کنید تا بتوانید تمامی مشکلات کسب و کارتان را حل کنید و در هر شرایطی، به تنهایی قادر به تصمیم گیری های استراتژیک باشید.

هدف نهایی بیزینس کوچینگ

هدف نهایی و اصلی، تقویت مهارت های مورد نیاز شماست تا بتوانید در شرایط موجود بازار، بهترین بازدهی را داشته باشید.

بیزینس کوچینگ

کوچ یا مربی، در طول فرآیند بیزینس کوچینگ همراه شما خواهد بود و در تمامی مراحل رسیدن به اهداف کسب و کارتان، گام به گام با شما قدم بر می دارد.


بیشتر بخوانید:

چرا کسب و کار شما به یک بیزینس کوچ نیاز دارد؟


تمرکز بیزینس کوچینگ بر روی ذهن، تفکر و تصورات شماست تا بتوانید موانع و ترس های خود را شناسایی کنید و با از بین بردن آنها به رونق بیشتر کسب و کار خود کمک کنید.

متناسب با هر شرایطی و با هر سطح دانش و سرمایه ای، بیزینس کوچینگ از شما حمایت خواهد کرد و لحظه به لحظه شما را به اهداف کسب و کارتان نزدیک تر خواهد کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مشاوره می‌خواهید؟